Публікації автора:
Мирончук В.Г., Єщенко О.А., Гулий І.С. Універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру // Наукові праці УДУХТ. – К., 1998. – № 4. – С.64-65.
Особистий внесок здобувача: розробка моделі, програмна реалізація моделі, проведення розрахунків, узагальнення результатів. Єщенко О.А., Маляренко О.А., Мирончук В.Г. Аналіз схем кристалізації цукру та прогнозування показників їхньої роботи // Тези доповідей 64-ї студентської наукової конференції – К.: УДУХТ, 1998 – с. 45.
Особистий внесок здобувача: проведення аналітичного огляду, виконання експериментів, систематизація результатів. Forecasting of performance parameters of sugar house in the sugar factory / V.G. Mironchuk, I.S. Guliy, N.I. Shtangeeva, O.A. Eschenko // Proceadings of the 21th General Assembly CITS. – Berlin. – “Bartens”. – Zuckerindustrie – 1999. – P. 427-432.
Особистий внесок здобувача: проведення обчислювального експерименту, аналіз результатів. Мирончук В.Г., Єщенко О.А. Прогнозування показників роботи продуктового відділення цукрового заводу // Харч. пром-сть – К., 2000. – Вип. 45. – С. 26-30.
Особистий внесок здобувача: проведення очислювального експерименту, узагальнення результатів. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Вплив рециркуляції других відтоків І та ІІ продуктів на підвищення ефективності роботи продуктових відділень цукрових заводів // Матеріали 67-ї наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених. К.: УДУХТ – 2001 – с. 21.
Особистий внесок здобувача: розробка методики обчислювального експерименту, проведення обчислювального експерименту, проведення розрахунків, обробка результатів. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Підвищення ефективності роботи продуктових відділень цукрових заводів // Харчова промисловість. – К.:2001. – № 1 (46). – С.72-74.
Особистий внесок здобувача: виконання експериментів, обробка результатів. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Побудова структурної схеми та аналіз зворотних зв’язків математичної моделі продуктового відділення цукрового заводу // Наукові праці. – К.: УДУХТ. – 2001. – № 10 – С.118-119.
Особистий внесок здобувача: розробка моделі, програмна реалізація моделі, проведення розрахунків, систематизація результатів. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Моделювання продуктових відділень цукрових заводів // Матеріали міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів “Сучасні методи створення нових технологій і обладнання в харчовій промисловості”. – К.: НУХТ, 2002. – с. 12.
Особистий внесок здобувача: розробка моделі, програмна реалізація моделі, Проведення обчислювального експерименту, аналіз результатів. Мирончук В.Г., Єщенко О.А., Силко О.А. Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелів // Матеріали науково-технічної конференції цукровиків України “Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва”. – К.: 2003. – С. 220-221.
Особистий внесок здобувача: виконання експериментів, обробка результатів. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі // Матеріали науково-технічної конференції цукровиків України “Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва”. – К.: 2003. – С. 222-225.
Особистий внесок здобувача: розробка моделі, програмна реалізація моделі, розробка методики обчислювального експерименту, проведення очислювального експерименту. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Оптимізація роботи продуктового відділення за допомогою імітаційного моделювання // Цукор України, № 3, 2003, с.13-15.
Особистий внесок здобувача: визначення параметрів оптимізації, проведення обчислювального експерименту, систематизація результатів. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Використання другого відтоку першого продукту для афінації цукру останнього продукту // Матеріали 69-ї наукової конференції молодих вчених аспірантів і студентів “Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості. – К.: НУХТ, 2003. – С. 43-44.
Особистий внесок здобувача: розробка моделі, програмна реалізація моделі, проведення очислювального експерименту, аналіз результатів. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Имитационное моделирование: экспертная оценка и оптимизация работы продуктового отделения сахарного завода // Сахар. – 2004, № 1. – С. 44-46.
Особистий внесок здобувача: проведення аналітичного огляду, розробка моделі, програмна реалізація моделі, виконання експериментів Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Моделювання комбінованого способу промивання утфелю у центрифугах // Тези доповідей на 70-й науковій конференції молодих вчених, аспірантів, студентів. Ч. ІІ. – К.: НУХТ, 2004. – С. 54.
Особистий внесок здобувача: розробка моделі, програмна реалізація моделі, проведення розрахунків, підготовка матеріалів до публікації. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Особливості роботи продуктових відділень цукрових заводів за умов низької якості сировини // ІХ Міжнародна науково-технічна конференція “Нові технології та технічні рішення в харчовій і переробній промисловості: сьогодення і перспективи”. – К.: НУХТ, 2005. – С. 38.
Особистий внесок здобувача: підготовка матеріалів до публікації, виконання експериментів, обробка результатів. Єщенко О.А., Мирончук В.Г. Оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози // Матеріали 73-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”. – К.: НУХТ, 2007. – с. 47.
Особистий внесок здобувача: визначення параметрів оптимізації, проведення обчислювального експерименту, систематизація результатів. 17. Мирончук В.Г., Єщенко О.А., Коцюбанський А.М. Оптимізація роботи вакуум-апаратів та продуктових відділень цукрових заводів на основі імітаційного моделювання // Науково-технічна конференція цукровиків України. – К.: НУХТ, 2007. – С. 194–195. Особистий внесок здобувача: розробка моделі, програмна реалізація моделі, проведення розрахунків. |