Публікації автора:
У фахових наукових виданнях: 1. Калайтан Т.В. Питання оперативного аналізу фінансових результатів діяльності підприємств громадського харчування // Торгівля, комерція, підприємництво: Зб. наук. праць. - Львів: вид-во “Коопосвіта” ЛКА, 1998. - С.198-199. (0,12 др. арк.) 2. Аніловська Г.Я., Калайтан Т.В., Цікало Є.І. Про попередній етап організації проектування автоматизованих робочих місць управлінського персоналу // Вісник Львівської комерційної академії. Серія економічна. - Випуск 6.- Львів: вид-во ЛКА, 1999. - С.209-214. (0,44 др. арк., особистий внесок здобувача: досліджено методику обстеження робочих місць управлінського персоналу з метою виділення і постановки задач - 0,15 др. арк.) 3. Цікало Є., Калайтан Т. Методологічні елементи форми автоматизованого обліку // Вісник Львівського університету. Серія економічна. - Вип. 29.- Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 1999.- С.150-152. (0,3 др. арк., особистий внесок здобувача: визначено елементи діалогового процесу розв’язання задач у формі автоматизованого обліку - 0,15 др. арк.) 4. Калайтан Т., Проць А., Цікало Є. Моделювання методологічних елементів облікового, контрольного і аналітичного процесів // Формування ринкової економіки України: Наук. збірник. - Спец. вип. 7. - Фінансові аналітичні інструменти реформування економічної системи України. - Львів: Інтереко, 2001. - С.290-298. (0,48 др. арк., особистий внесок здобувача: визначено інформаційно-технологічний зміст облікового, контрольного і аналітичного процесів, що передбачає використання в процесах елементів баз знань - 0,15 др. арк.) 5. Калайтан Т.В. Інтерпретація категорії прибутку в обліково-аналітичному забезпеченні управління на мікрорівні // Формування ринкової економіки в Україні: Наук. збірник. Спец. вип. 8. - Формування нової парадигми економічної теорії в Україні. - Львів: Інтереко, 2001. - С.447-451. (0,34 др. арк.) 6. Калайтан Т.В. Функціональна роль обліку та аналізу фінансових результатів у фінансовому менеджменті системи підприємств громадського харчування // Формування ринкової економіки в Україні: Наук. збірник. - Спец. вип. 11. - Фінансово-кредитне регулювання ділової активності господарюючих суб’єктів. - Львів: Інтереко, 2002. - С.260-266. (0,47 др.арк.) 7. Калайтан Т. Дослідження теоретико-методичних і практичних аспектів обліку фінансового результату від операційної діяльності у громадському харчуванні // Вісник Львівського університету. Серія економічна. - Вип. 32. – Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2003. – С.182-191. (0,67 др. арк.) 8. Калайтан Т. Використання міжнародного досвіду трансфертного ціноутворення у громадському харчуванні // Вісник Львівського університету. Серія міжнародні відносини. - Вип. 11. – Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2003. – С.207-210. (0,28 др. арк.) Калайтан Т. Формування сегментної звітності у громадському харчуванні з використанням міжнародних стандартів обліку // Вісник Львівського університету. Серія міжнародні відносини. - Вип. 12. – Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2004. - С.266-270. (0,37 др. арк.)
В інших виданнях: Гринів Б.В., Калайтан Т.В. Маржинальний підхід до аналізу прибутковості підприємств громадського харчування // Матеріали конференції професорсько-викладацького складу і аспірантів академії за підсумками науково-дослідної роботи у 1996 році. - Львів: вид-во “Коопосвіта” ЛКА, 1997. - С.153-156. (0,15 др. арк., особистий внесок здобувача: виділено особливості формування прибутку в громадському харчуванні – 0,07 др. арк.) Калайтан Т.В., Цікало Є.І. Організаційно-методичні передумови автоматизації аудиту // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. “Проблеми удосконалення бухгалтерського обліку в умовах формування ринкової економіки”. - Полтава: ПКІ, 1999. - С.220-224. (0,24 др. арк., особистий внесок здобувача: визначено функції внутрішнього аудитора у проектуванні задач, що реалізовуватимуться в автоматизованій системі обробки економічної інформації - 0,12 др. арк.) Калайтан Т. Проблемні завдання обліку і аналізу фінансових результатів підприємств громадського харчування та напрямки їх вирішення // Тези доповідей між нар. наук.-практ. конф. “Бухгалтерський облік в Україні на початку ХХІ століття”. - Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2001. - С.175-178. (0,21 др. арк.) Калайтан Т.В. Основні функції центрів відповідальності в управлінні фінансовими результатами діяльності системи підприємств громадського харчування // Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф. “Фінансово-кредитне регулювання ділової активності господарюючих суб’єктів”. - Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2002. - С.38-41. (0,18 др. арк.) Калайтан Т.В. Обліково-аналітична основа прийняття рішень в управлінні фінансовими результатами діяльності підприємств громадського харчування // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. “Ринкова трансформація економіки України: теорія, практика, перспективи”. - Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2003. – С.101-102. (0,09 др. арк.) Цікало Є.І., Калайтан Т.В. Напрямки вдосконалення аналітичної роботи в системі фінансового менеджменту виробничо-торгівельної діяльності підприємств // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. “Ринкова трансформація економіки України: теорія, практика, перспективи”. - Львів: ЛНУ, 2003. – С.296-297. (0,09 др. арк., особистий внесок здобувача: визначено напрямки вдосконалення аналітичної роботи в умовах збиткової діяльності - 0,04 др. арк.) Калайтан Т.В., Гринів В.Б. Структурування інформаційного середовища центрів відповідальності // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. “Облік, аналіз і аудит у сучасному бізнесі”. – Львів: Компакт-ЛВ, 2004. – С.132-133. (0,14 др. арк., особистий внесок здобувача: запропоновано підхід до формування інформаційного забезпечення, яке дозволятиме здійснювати оцінку вкладів центрів відповідальності у загальносистемний результат - 0,1 др. арк.)
|