Публікації автора:
А. Дорохович, В. Яценко, Р. Крамаренко. Подовження термінів зберігання пастильних виробів //Харчова і переробна промисловість. – 2000. - № 11-12. – С. 18.
Особистий внесок здобувача: участь в експериментальних дослідженнях, узагальнення результатів, підготовка матеріалів до публікації. 2. Яценко В.М., Дорохович А.М. Системний підхід до розроблення оптимальної технології нових виробів маршмелоу //Наукові праці УДУХТ. – Київ: УДУХТ. – 2001. - № 10. – С. 106. Особистий внесок здобувача: участь в експериментальних дослідженнях, узагальнення результатів, підготовка матеріалів до публікації. 3. Дорохович А.М., Яценко В.М. Новітні технології кондитерських виробів на основі використання желатину //Наукові праці УДУХТ. – Київ: УДУХТ. – 2000. - № 8. – С. 51. Особистий внесок здобувача полягає в проведенні аналітичного огляду літератури, участь в експериментальних дослідженнях, підготовка матеріалів до публікації. 4. Дорохович А.М., Фоменко В.В., Любавіна І.В., Яценко В.М., Смик О.В. Рентгенофазовий аналіз зміни структури кондитерських виробів у процесі зберігання //Збірник наукових праць “Обладнання та технології харчових виробництв”. – Донецьк: ДДУЕТ. – 2001. - № 6. – С. 238. Особистий внесок здобувача: участь в експериментальних дослідженнях, узагальнення результатів, підготовка матеріалів до публікації. 5. Дорохович А.М., Ковалевська Є.І, Яценко В.М. Використання желатину та цукрозамінників у виробництві желейних діабетичних цукерок і мармеладу //Наукові праці УДУХТ. – Київ: УДУХТ. – 2001. - № 9. – С. 62…64. Особистий внесок здобувача полягає в проведенні аналітичного огляду літератури, експериментальних досліджень, узагальнення результатів, підготовка матеріалів до публікації. 6. Дорохович А.М., Яценко В.М. Вплив дії температури на дицукриди та моноцукриди при виробництві кондитерських виробів //Наукові праці ОДАХТ. – Одеса: ОДАХТ. – 2001. - № 21. – С. 238…240. Особистий внесок здобувача: участь в експериментальних дослідженнях, підготовка матеріалів до публікації. 7. Патент № 37646 А від 15.05.2001 р. Спосіб виробництва жувальних цукерок / Дорохович А.М., Яценко В.М., Дорохович В.В. Особистий внесок здобувача полягає в безпосередньому проведенні експерименту, розробка патенту. 8. Патент № 34116 А від 15.02. 2001 р. Спосіб виробництва згущених молочних діабетичних продуктів / Дорохович А.М., Ромоданова В.О., Скорченко Т.А., Пухляк А.Г., Яценко В.М. Особистий внесок здобувача полягає в проведенні експериментальних досліджень, підготовці матеріалів для розробки патенту. 9. Яценко В.М., Дорохович А.М. Нові діабетичні кондитерські вироби драглеподібної структури на основі желатину і різних цукрозамінників //Матеріали 6-ї міжнародної науково-технічної конференції “Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання, в галузях харчової і переробної промисловості”. – Київ: УДУХТ. – 2000. – С. 72. Особистий внесок здобувача: участь в експериментальних дослідженнях, узагальнення результатів, підготовка матеріалів до публікації. 10. Дорохович А.Н., Яценко В.Н., Новые кондитерские изделия пено- и студнеобразной структуры на основе желатина //Тезисы докладов международной конференции “Кондитерские изделия – 99”. – Москва: НИИКП. – 1999. – С. 101. Особистий внесок здобувача: участь в експериментальних дослідженнях, узагальнення результатів, підготовка матеріалів до публікації. 11. В.Н. Яценко, А.Н. Дорохович, Системный подход к разработке технологии нового вида кондитерских изделий маршмелоу //Тезисы докладов международной научной конференции студентов и аспирантов “Техника и технология пищевых производств”. – Могилев: МГТИ – 2001. – С. 66 Особистий внесок здобувача: участь в експериментальних дослідженнях, аналітичний огляд літератури узагальнення результатів, підготовка матеріалів до публікації. |