Публікації автора:
1. Визначення активності інгібіторів протеаз у зерні сої і продуктах його переробки / Обертюх Ю. В., Геращенко І. І., Кулик М. Ф., Бабич А. О., Петриченко В. Ф., Величко І. М., Овсієнко А. І., Андрейцев А. Ф. // Корми і кормовиробництво. Міжвід. темат. наук. зб. — 1995. — № 40. — С. 87-95. (Дисертант розробив і описав методику). 2. Глазко Т. І., Грига В. Г., Обертюх Ю. В. Стан органів травлення телят при згодовуванні соєвої “кави” // Питання підвищення продуктивності тваринництва. Наукові праці ВДСГІ. — Вінниця, 1997. — Вип. 4. — С. 88-92. (Дисертант провів досліди). 3. Розробка нової технології обробки і використання зерна сої на кормові і дієтичні потреби / Кулик М. Ф., Бабич А. О., Бусол В. О., Засуха Т. В., Андрейцов А. Ф., Величко І. М., Овсієнко А. І., Пилипенко О. М., Обертюх Ю. В., Семенов С. І., Стасюк О. К. // Міжвідомчий тематичний науковий збірник “Корми і кормовиробництво”. — К.: Аграрна наука, 1998. — № 41. — С. 97-109. (Дисертант провів досліди). 4. Визначення уреазної активності в зерні сої та продуктах його переробки / Обертюх Ю. В., Геращенко І. І., Кулик М. Ф., Бабич А. О., Величко І. М., Овсієнко А. І., Петриченко В. Ф., Іванюк С. В. // Міжвідомчий тематичний науковий збірник “Корми і кормовиробництво”. — К.: Аграрна наука, 1998. — № 41. — С. 110-114. (Дисертант розробив і описав методику). 5. Обертюх Ю. В. Хімічний аналіз колекційних сортозразків зерна сої та вплив термічного фактору на інактивацію антипоживних речовин // Корми і кормовиробництво. Міжвід. темат. наук. зб. — К.: Аграрна наука, 1998. — Вип. 45. — С. 164-166. 6. Обертюх Ю. В. Інактивація антипоживних речовин у соєвому “молоці” // Корми і кормовиробництво. Міжвід. темат. наук. зб. — К.: Аграрна наука, 2001. — Вип. 47. — С. 250-253. 7. Обертюх Ю. В., Кулик М. Ф. Основні способи знешкодження антипоживних речовин зерна сої // Корми і кормовиробництво. Міжвід. темат. наук. зб. — 2002. — Вип. 49. — С. 148-155. (Дисертант провів досліди, описав матеріал і сформував висновки). 8. Способ ингибирования антитрипсина в зерне сои: А. с. № 1755421 СССР, МКИ А 23 К 1/00. / М. Ф. Кулик, А. А. Бабич, А. И. Овсиенко, И. Н. Величко, В. В. Химич, Л. С. Прокопенко, В. З. Речицкий, Ю. В. Обертюх (СССР). — № 4829375/15; Заявлено 28.05.1990; Опубл. 15.04.1992. (Дисертант провів досліди). 9. Влияние различных технологий переработки зерна сои на питательную ценность корма / Кулик М. Ф., Величко И. Н., Овсиенко А. И., Царук Л. Л., Обертюх Ю. В. // Тез. докл. всес. симпоз. “Соврем. Аспекты решения проблемы увеличения ресурсов и повышения эффективности использования растительного белка”. — Винница, 1992. — С. 107-109. (Дисертант провів досліди). 10. Влияние различных технологий термической обработки сои на степень инактивирования антипитательных веществ / Кулик М. Ф., Обертюх Ю. В., Величко И. Н., Овсиенко А. И., Андрейцев А. Ф., Ткаченко Д. И., Пилипенко А. Н., Галюк И. Б., Смалиус В. М., Герасимчук А. И., Савчук Н. И. // Симпозіум “Сучасні проблеми виробництва і використання кормового зерна і сої” III. Технології переробки і використання сої і зернофуражних культур для інтенсифікації тваринництва. — Вінниця, 1993. — С. 11-13. (Дисертант провів досліди, описав матеріал). 11. Бабич А. О., Іванюк С. В., Обертюх Ю. В. Селекція сої на понижений вміст інгібіторів трипсину в Лісостепу України // Перша Всеукраїнська (міжнародна) конференція по проблемі “Корми і кормовий білок”. — Вінниця, 1994. — С. 96-97. (Дисертант провів досліди). 12. Неідентифікований фактор прожареної сої в період дорощування молодняка / Кулик М. Ф., Бабич А. О., Андрейцов А. Ф., Бусол В. О., Обертюх Ю. В., Прокопенко Л. С., Овсієнко А. І., Величко І. М., Засуха Т. В. // Перша Всеукраїнська (міжнародна) конференція по проблемі “Корми і кормовий білок”. — Вінниця, 1994. — С. 283-284. (Дисертант провів досліди, описав матеріал). 13. Оцінка вихідного матеріалу за комплексом ознак якісного складу насіння сої / Бабич А. О., Петриченко В. Ф., Іванюк С. В., Кулик М. Ф., Обертюх Ю. В. // Міжнародна конференція “Україна в світових, земельних, продовольчих і кормових ресурсах і економічних відносинах”. — Вінниця, “Аграрна наука”, 1995. — С. 331-332. (Дисертант провів досліди). 14. Нерозкриті фактори впливу баротермічно обробленої сої на організм телят / Кулик М. Ф., Бабич А. О., Бусол В. О., Обертюх Ю. В., Засуха Т. В., Кулик Я. М., Мазуренко М. О., Величко І. М., Овсієнко А. І., Семенов С. І., Бережнюк Н. А., Герасимчук А. І., Глазко Т. І., Ботез В. М., Пирин Н. І., Кирилюк А. Б. // Міжнародна конференція “Україна в світових, земельних, продовольчих і кормових ресурсах і економічних відносинах”. — Вінниця, “Аграрна наука”, 1995. — С. 356-357. (Дисертант провів досліди, описав матеріал). 15. Вплив різних технологій термічної обробки сої і гороху на ступінь інактивації антипоживних речовин / Кулик М. Ф., Обертюх Ю. В., Величко І. М., Овсієнко А. І., Герасимчук А. І., Кирилюк А. Б., Стасюк О. К. // Матеріали республіканської координаційно-методичної Ради з проблем кормових ресурсів і кормовиробництва по темі “Зернофуражні, зернобобові і кормові культури”. — Вінниця, 1996. — С. 114-116. (Дисертант провів досліди, описав матеріал). 16. Вдосконалення технологій зберігання та використання зерна / Кулик М. Ф., Бабич А. О., Засуха А. А., Калетник Г. М., Атаманюк В. Д., Кавун О. Ф., Смалиус В. М., Андрейцов А. Ф., Кириченко В. І., Юрченко В. І., Юрченко В. К., Мазуренко М. О., Обертюх Ю. В., Герасимчук А. І., Стасюк О. К., Фостик А. І., Побережна А. А., Грицун А. В., Величко І. М., Хіміч В. В., Овсієнко А. І., Савченко Ю. І., Гайдаш В. Д., Дем’янчук Г. Т., Пилипенко О. М., Gracey A., Kirby P., Ross P. / За ред. М. Ф. Кулика, А. О. Бабича, А. А. Засухи, A. Gracey. — Вінниця, 1996. — 240 с. (Дисертант провів досліди, описав матеріал). 17. Кулик М. Ф., Обертюх Ю. В., Жмудь О. В. Нові технології виробництва кормів із зерна сої та використання їх у годівлі тварин // Сучасні та перспективні технології зберігання і використання вологого зернофуражу / За ред. М. Ф. Кулика, Т. В. Засухи, О. В. Жмудя, П. П. Маковецького, Г. М. Калетника. — К.: Світ, 2000. — С. 186-197. (Дисертант провів досліди, описав матеріал). 18. Обертюх Ю. В. Жирнокислотний склад ліпідів зерна сої // Матеріали третьої Всеукраїнської конференції 3 серпня 2000 року: Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі. — Вінниця, 2000. — С. 92-94. 19. Обертюх Ю. В. Способи інактивації антипоживних речовин сої // Матеріали третьої Всеукраїнської конференції 3 серпня 2000 року: Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі. — Вінниця, 2000. — С. 94-96. |